България Виртуалният любовник твърди, че е получил само 15 000

...
България Виртуалният любовник твърди, че е получил само 15 000
Коментари Харесай

Виртуалният любовник твърди, че е получил само 15 000 лв.

България Виртуалният ухажор твърди, че е получил единствено 15 000 лева Варненският областен съд остави упрекнатата банкерка в ареста 29 ноември 2019, 15:36  Виртуалният ухажор твърди, че е получил единствено 15 000 лева
Виртуалният ухажор твърди, че е получил единствено 15 000 лева
 Маринов: В „ Пирогов “ не е имало гърмеж, не е падала стена
Маринов: В „ Пирогов “ не е имало гърмеж, не е падала стена
 От партията на Слави: Няма такава хубава страна
От партията на Слави: Няма такава хубава страна
 Купуваш си самун, получаваш <a href=бонус – картон " >
Купуваш си самун, получаваш бонус – картон
 Пациент удря, души и наскърбява лекари и сестри
Пациент удря, души и наскърбява лекари и сестри
 Новите налози в София – с какъв брой ще нарастне животът
Новите налози в София – с какъв брой ще нарастне животът
 Как жена без кола и брошура получава актове и фишове
Как жена без кола и брошура получава актове и фишове
 Перник на митинг, Аврамова дава отговор за водната рецесия
Перник на митинг, Аврамова дава отговор за водната рецесия

иртуалният ухажор на упрекнатата варненска банкерка твърди, че тя му е пратила единствено 15 000 лв.. Това заяви пред медии наблюдаващият прокурор Светлана Данева, представена от "Фокус ".

Според прокурора мъжът, на който Невена Й. е пращала пари, твърди че самата варненка му е предложила да изпрати сумата, с която да му помогне да реши част от финансовите си проблеми.

Кой е виртуалният ухажор, взел 1 милион от банковата служителка

"Делото е едвам на няколко дни, само че и третото лице ще бъде обследвано. Вече има подхванати процесуално следствени деяние по отношение на него и близки. Спрямо събраните доказателства ще преценим дали да го привличаме като обвинен и в какво качество. Към момента това, което знаем от банката, е, че обвинената е ощетила 19 клиенти с над 1 милион лв., като сумата може и да набъбне, тъй като се прави вътрешна инспекция ", добави Светлана Данева.

Сумите са били теглени в продължение на 3 години , като проверяващите органи нямат данни къде са сега откраднатите пари и дали фактически сумите са пращани по пощальон към виртуалния ѝ другар.

"Не мога да си показва по какъв начин един милион лв. са били изпратени по пощальон в пликове, пишейки документи ", сподели още прокурор Данева.

Задържаха банкова служителка, източила 1 млн. лева

Успоредно с това стана ясно, че от парцел в село Мокреш, Монтанско, полицията е иззела 30 000 лв., за които има подозрение, че са изпратени от Невена Й.

В обясненията си онлайн приятелят ѝ е споделил, че парите са на татко му, като това занапред следва да бъде изяснено от проверяващите. Към момента сумата е призната за материално доказателство.

Светлана Данева добави, че самопризнанията, които обвинената е направила, не са нужни на прокуратурата, тъй като има задоволително доказателства за осъщественото от нея действие.

"Такава огромна сума, има още по-голяма възможност да е скрита някъде другаде ", сподели още наблюдаващият прокурор.

В правосъдната зала бе предложено на упрекнатата да ѝ бъде осъществено съдебно-психиатрична епикриза.

За закононарушението, в което е упрекната Невена Й., може да получи присъда от 10 до 20 години затвор, конфискация на имущество и възбрана за практикуване на избрани специалности.

По-рано през днешния ден Варненският областен съд реши Невена Й. да остане в следствения арест.

38-годишната Невена бе привлечена като обвинена за длъжностно заграбване в изключително огромни размери, представляващо изключително тежък случай.

Днес в правосъдната зала по показана информация от банката, където е работила Невена Й., стана ясно, че тъкмо 19 инвеститори са били ощетени от присвоителните дейности на обвинената, като точната сума е 1, 22 млн. лв.. Обвиняемата подписала и запис на заповед в интерес на банката поради присвоената сума, откакто била разкрита.

Парите от влоговете на вложителите били прехвърляни в сметка на обвинената и нейни родственици, а по-късно теглени и изпращани с куриерската компания "Еконт " на виртуалния другар на Невена. Той се представял като Мирослав Михайлов. Истинското му име обаче е Сергей и живее пищно в монтанско село.

Освен парите на вложителите, Невена теглила персонален заем и заем от името на татко си, а парите също били изпратени на мъжа. С колета на "Еконт " тя изпратила и персоналните влогове на родителите си, които са пенсионери по болест.

Пред проверяващите обвинената обяснила, че Мирослав желал парите, с цел да реши свои финансови проблеми с лихвари. За близо трите години другарство в интернет двамата в никакъв случай не са се виждали онлайн. Невена имало единствено три негови фотоси.

В правосъдната зала на Варненския областен съд през днешния ден обвинената Невена изрази страдание за дейностите си и изиска да й бъде избрана мярка за неотклонение "Домашен арест ".

Определението на Варненския областен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална насила на Невена Й., предстои на обжалване пред Апелативния съд, обявиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Варна банка  1 250 лева става минималната пенсия, възрастта се подвига  1 14,40 лева тол такса от София до Бургас  1 С 15% скачат заплатите на обществените служащи  1 Ще се решат ли проблемите в общините с по-високи налози --> Пaрите ни  250 лева става минималната пенсия, възрастта се подвига 250 лева става минималната пенсия, възрастта се подвига  14,40 лева тол такса от София до Бургас 14,40 лева тол такса от София до Бургас  С 15% скачат заплатите на обществените служащи С 15% скачат заплатите на обществените служащи  Ще се решат ли проблемите в общините с по-високи налози Ще се решат ли проблемите в общините с по-високи налози Не пропускай  <br> Амазонските <strong> пожари </strong> могат да се окажат <strong> пагубни </strong> <br>
Амазонските пожари могат да се окажат пагубни
 <br> Дъжд през днешния ден, какво ще е времето през уикенда <br>
Дъжд през днешния ден, какво ще е времето през уикенда
 <br> <strong> Цеца Величкович </strong> подвигна грандиозна женитба на сина си <br>
Цеца Величкович подвигна грандиозна женитба на сина си
 <br> Привлечете <strong> шанс през 2020 година </strong> в дома с тези ритуали <br>
Привлечете шанс през 2020 година в дома с тези ритуали
Последни  <p>На това място <strong>не трябва</strong> да оставяте <strong>&quot;нищо с изключение на отпечатъци&quot;</strong></p> На това място не би трябвало да оставяте "нищо с изключение на...  Skoda Octavia По 1150 Octavia на ден от завода в Чехия  Виртуалният ухажор твърди, че е получил единствено 15 000 лева Виртуалният ухажор твърди, че е получил единствено 15 000...  <p>Актьори и почитатели се събират пред огромния екран на &bdquo;Откраднат живот&ldquo;</p> Актьори и почитатели се събират пред огромния екран на...  <p>Звезди разкриха с какъв брой хора са правили <strong>секс</strong></p> Звезди разкриха с какъв брой хора са правили секс  NOVA и Българска национална телевизия ще излъчат взаимно УЕФА ЕВРО 2020 NOVA и Българска национална телевизия ще излъчат взаимно УЕФА ЕВРО 2020  Жан-Клод Юнкер Юнкер с трогване за срещите с Борисов  Няма да закриват интензивното поделение на Педиатрията Няма да закриват интензивното поделение на Педиатрията  Впечатляващият аудио-визуалнен концерт „ Между два свята “ свърза класиката и космоса Впечатляващият аудио-визуалнен концерт „ Между два...  Младен Маринов Маринов: В „ Пирогов “ не е имало гърмеж, не е...  <p>Мъж е погубен във Враца, задържаха сина му</p> Мъж е погубен във Враца, задържаха сина му  Изложбата „ Шрифтът на Пловдив “, показва шрифтовата фамилия Plovdiv Typeface Изложбата „ Шрифтът на Пловдив “, показва шрифтовата...  HAVASI Мъжът, който изуми хиляди българи (ВИДЕО)  <p>От партията на Слави: Няма такава хубава държава</p> От партията на Слави: Няма такава хубава страна  <p><span style= Как да подобрим интернет връзката у дома  <p>Купуваш си самун, получаваш <a href=бонус &ndash; картон</p> " /> Купуваш си самун, получаваш
бонус – картон  <p><b>Вижте&nbsp;</b>бебето орангутан, което трогна света</p> Вижте бебето орангутан, което трогна света  <p>Пациент удря, души и наскърбява лекари и сестри&nbsp;</p> Пациент удря, души и наскърбява лекари и сестри  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple Apple остана без основателя на iPhone  <p>Новите налози в София &ndash; с какъв брой ще нарастне животът</p> Новите налози в София – с какъв брой ще нарастне... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Какви са проектите ви за есента? - Ще пия ракия. - Прощавайте, само че вие по този начин отговорихте и за проектите си за лятото? - Не… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  NOVA и Българска национална телевизия ще излъчат взаимно УЕФА ЕВРО 2020 NOVA и Българска национална телевизия ще излъчат взаимно УЕФА ЕВРО 2020  <p>Звезди разкриха с какъв брой хора са правили <strong>секс</strong></p> Звезди разкриха с какъв брой хора са правили секс  <p>Актьори и почитатели се събират пред огромния екран на &bdquo;Откраднат живот&ldquo;</p> Актьори и почитатели се събират пред огромния екран за финала на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “  Skoda Octavia По 1150 Octavia на ден от завода в Чехия  <p>Мъж е погубен във Враца, задържаха сина му</p> Мъж е погубен във Враца, задържаха сина му  <p>На това място <strong>не трябва</strong> да оставяте <strong>&quot;нищо с изключение на отпечатъци&quot;</strong></p> На това място не би трябвало да оставяте " нищо с изключение на отпечатъци "  <p><strong>10 ястия от Балканите</strong>, на които не можем да устоим</p> 10 ястия от Балканите, на които не можем да устоим  <p><strong>За здрав имунитет:</strong> напитката, която се оправя с всички вируси</p> За здрав имунитет: напитката, която се оправя с всички вируси  Жан-Клод Юнкер

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР