България върви към нови избори. От Продължаваме промяната бягат от

...
България върви към нови избори. От Продължаваме промяната бягат от
Коментари Харесай

Митов нападна Асен Василев: Той разбира от шума на комисионните

" България върви към нови избори. От " Продължаваме промяната " бягат от сформиране на държавно управление, тъй като надробиха такава каша в страната, че единственото, което им остава е да си измият ръцете със длъжностен кабинет. Ясно е, че отиваме на избори ", това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

По думите му само от партията на някогашните са ръководещи са тези, които могат да проведат същинска правосъдна промяна.

Даниел Митов дефинира като проблем говоренето на вицепремиера в оставка и министър на финансите Асен Василев.

Според него той е показал не просто непрофесионализъм, само че и " цялостна липса на дипломатическа хигиена ".

Той добави, че съгласно него вицепремиерът в оставка има интерес към комисионните:

" Той схваща от шума на комисионните. Покрай спекулациите с газовите доставки, около връщането на медиаторите в доставките за газ, както и пламенната отбрана на ползите на " Лукойл " от страна на държавното управление и на вицепремиера Василев, има обосновани догатки, че парите, които отиват при медиаторите в швейцарските им сметки, по-късно може би част от тези пари се преразпределят по офшорните сметки на хората, които са свършили работата. Не упреквам никого. Имаме служби, които би трябвало да ревизират има ли подобен феномен ", сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР