България ще се завърне като участник в Евровизия през 2020,

...
България ще се завърне като участник в Евровизия през 2020,
Коментари Харесай

България отново ще участва в Евровизия

България ще се завърне като участник в " Евровизия " през 2020, когато музикалният конкурс ще се организира в Ротердам.
Страната ни още веднъж ще се включи в конкуренцията след едногодишна пауза, направена от Българска национална телевизия заради липса на пари.
Този път националната телевизия няма да финансира присъединяване ни в състезанието, а разноските ще бъдат напълно поети от спонсор. Това разгласи генералният ѝ шеф Емил Кошлуков пред в " ".
Спонсорът ще заплати таксата за присъединяване на Българска национална телевизия в Евровизия, основаването на ария и клип, театралните костюми, представянето на песента в чужбина и даже командировките на екипа на Българска национална телевизия в Холандия.
Справка за разноските на малкия екран по Евровизия демонстрира, че те нормално са по 400 000 - 500 000 лева Имало е години, в които Българска национална телевизия е плащала и близо 1 млн. лева
Спонсорът, който следва да бъде показан на конференция в малкия екран, към този момент е подписал контракт с продуцентска компания, която ще избере кой и с каква ария да показа страната ни.
" Много хора имат пари, само че малко от тях влагат в просвета. Затова съм признателен на спонсора, че ще го направи за Българска национална телевизия. Това не са пари, хвърлени напразно. България имаше мощно показване в Евровизия, тъй че си заслужава да продължи тази наклонност, а за какво не и да развива международна продуцентска активност ", сподели Кошлуков.
При последното ни присъединяване през 2018 година България се класира на 14-о място, представяна от групата " Екуинокс " ( " Равноденствие " ). Големият триумф за страната ни е през 2017 година, когато Кристиан Костов завоюва рекордното 2-о място.
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР