България ще даде , заяви шефът на вътрешната комисия Атанас

...
България ще даде , заяви шефът на вътрешната комисия Атанас
Коментари Харесай

България ще даде военно-техническа помощ на Украйна, убеден Атанасов за подкрепата на ГЕРБ и ДПС

България ще даде , съобщи шефът на вътрешната комисия Атанас Атанасов. Тази седмица това ще се гласоподава в Народното събрание и той е уверен, че ще има болшинство в Народното събрание това да се случи.

ГЕРБ и Движение за права и свободи дават сигнали, че са подготвени да дадат поддръжка. Наясно сме, че Българска социалистическа партия няма да поддържат това решение, добави Атанасов. Той прикани сътрудниците да не се разделят на парламентарни групи.

Атанасов не отговори на въпрос в какви параметри би била тази помощ. По думите му тя ще е " съгласно нашите качества, даже и да е алегорична ".

Не съм сюрпризиран, че има, разяснява пред bTV още ген. Атанас Атанасов.

По думите му шпиони има в нашите служби и те би трябвало да бъдат разкрити. Имаме сериозен проблем с дезинформационните канали , по думите му.

Той не е обезпокоен какво излиза от службите като информация, а какво влиза. Има съществени дефицити в осведомителните канали за нашите служби, уверен е Атанасов.

По времето на Борисов значимо беше службите да бъдат приспани, изясни шефът на вътрешната комисия в Народното събрание.
 МО: За предоставяне имаме единствено бронежилетки и каски
МО: За предоставяне имаме единствено бронежилетки и каски

Изтребителите МиГ-29 и C-300 не могат да бъдат предоставени от нас

Той е обезпокоен, че на уличените в шпионаж сътрудници.

Борисов и ГЕРБ би трябвало да създадат приживе безценен монумент на Гешев, поучава Атанасов и изясни, че основният прокурор полагал всички старания да пази Борисов и партията му.

Темата Македония не е лесна за страната ни, съгласно него, само че стратегически интерес за България е да бъде заобиколена от другарски страни.



Демократична България ще следи дейностите на прокуратурата по, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. Прокуратурата прикрива закононарушенията на някогашната власт, счита Атанас Атанасов.
 Разни партии, всякакви идеали - Демократична България желае, само че още не склонява Българска социалистическа партия за военна помощ за Украйна
Разни партии, всякакви идеали - Демократична България желае, само че още не склонява Българска социалистическа партия за военна помощ за Украйна

Евентуално предоставяне на военна техника на Украйна не би било включване във войната

Припомняме, от страната ни да се включи с военно-техническа помощ за Украйна . В обединението обаче се чуват гласове страната ни да оказва помощ единствено с филантропична помощ. Тази позиция и изрично срещу военната помощ е поредна позиция на Българска социалистическа партия, която се декларира от първия ден на войната на Русия против Украйна.

Държавният глава да дадем каски и бронежилетки на Украйна . Възможността за това, въпреки и за остарели такива, бе доказана от военния министър Драгомир Заков.

Бивши военни министри също настояха страната ни да даде военна помощ на украинската страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР