България ще бъде страна на разума, вярата, традициите и обичта,

...
България ще бъде страна на разума, вярата, традициите и обичта,
Коментари Харесай

„Месец на семейството“ започна със силен старт в Русе

България ще бъде страна на разсъдъка, вярата, традициите и обичта, оповестиха уредниците
Прекрасен старт на самодейността " Месец на Семейството " през миналата събота в град Русе. Това оповестяват уредниците на събитието. Ето какво още осведомят те:

„ Обещахме ви, че оттук насетне в България ще има положителна, достоверна, целеустремена и добре проведена консервативна опция на неолибералното културно течение. Всяка година оттук насетне първи юни – „ Денят на детето “, ще дава началото на месеца, в който заявяваме изрично и ясно - България ще бъде страна на разсъдъка, вярата, традициите и обичта! Обичта към родината, към историята и на първо място - към фамилията!

Видяхме, че имаме капацитета да разгърнем самодейността ни в същинско национално придвижване, отстояващо обичайна и християнска визия за обществото на фронта на културната война за мозъците и сърцата на подрастващите.

Продължаваме идната събота, 11-ти юни, от 18:00ч. пред Община Бургас. Кулминацията на месеца ще се организира в София, на 18-ти юни (пак събота), от 15:00 на площад " Св. Неделя ". Ние ще бъдем там, каквото и да се случва - в горещина или в компликации, тъй като имаме вяра в консервативната опция за бъдещето. Онези, които също го вярвате - елате! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР