България ще бъде представена от седем боксьори на Европейското първенство

...
България ще бъде представена от седем боксьори на Европейското първенство
Коментари Харесай

Седем боксьори представят България на ЕП по бокс за младежи

България ще бъде показана от седем боксьори на Европейското състезание по бокс за младежи (17-18 години) в Будва, което ще се организира в интервала 14-24 октомври.

Старши-треньорът на младежите Борислав Бояджиев е възнамерявал да замине за Черна гора с осем състезатели, само че на един от последните спаринги Румен Руменов е получил травма, съобщи БГНЕС.

" Подготовката върви по проект. Бяхме планували присъединяване на шампионата да вземат осем боксьора, за жалост, в категория до 68 кг на един от последните спаринги Румен Руменов счупи палеца на дясната си ръка и няма да може да взе участие. По този метод тимът понижава с един човек. Участваме с един много умел и добре квалифициран състав, няма боксьор от тези, които вземат участие на това състезание, който да не е взел участие на огромно състезание, единствено един от тях не е печелил орден в другите възрасти. Момчетата са задоволително опитни и са наясно какво би трябвало да създадат, с цел да реализиран добър резултат и мисля, че са доста добре стимулирани ", разяснява Бояджиев в Пресклуб България през днешния ден.

Най-изявените ни боксьори в Будва ще бъдат Радослав Росенов (категория до 60 килограма) и Уилям Чолов (75 кг), които ще преследват своите четвърти европейски трофеи. Пълният състав на България за Европейското за младежи: 57 кг - Даниел Кирилов; 60 кг - Радослав Росенов; 63 кг - Красимир Джуров; 75 кг - Уилям Чолов; 80 кг - Георги Стоянов; 86 кг - Георги Стоев; 92+ кг - Кирил Борисов.
 Станимира Петрова се завръща на кръга
Станимира Петрова се завръща на кръга

Ще взе участие в държавното при дамите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР