България Протестът посрещна с овации новината за поисканите от премиера

...
България Протестът посрещна с овации новината за поисканите от премиера
Коментари Харесай

Протестът посрещна с овации новината за поисканите от премиера оставки

България Протестът посрещна с аплодисменти новината за поисканите от премиера оставки Седми ден недоволни жители се събраха на антиправителствен митинг в центъра на София 15 юли 2020, 18:58  Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
 Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено
Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено
 Столична дирекция на вътрешните работи: Безспорни данни за
Столична дирекция на вътрешните работи: Безспорни данни за " опит за бунт "
 Българска социалистическа партия с пети избор на съмнение към кабинета
Българска социалистическа партия с пети избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 "
 Младен Маринов: Има търсена ескалация на митинга
Младен Маринов: Има търсена ескалация на митинга
 Гешев: Не може всички проблеми да се трансферират на правосъдната власт
Гешев: Не може всички проблеми да се трансферират на правосъдната власт
 Борисов: Протестирайте, чуваме ви, мислим
Борисов: Протестирайте, чуваме ви, мислим
 Тези две девойки избавиха хора на Автомагистрала „ Тракия ”
Тези две девойки избавиха хора на Автомагистрала „ Тракия ”

ротестиращите посрещнаха с аплодисменти новината за поисканите от премиера Бойко Борисов оставки на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов. Множеството обаче изиска и оставка на цялото държавно управление.

Протестиращите се върнаха на площад "Независимост ". Преди това бяха пред Народното събрание, където скандираха "Оставка ", "Довиждане ", "Мафия ". Пред Народното събрание, а по-късно пред президентството и Министерския съвет, хиляди пяха българския химн.

Вчерашната ескалация на напрежението пред вратите на постройката на Народното събрание е дело на провокатори и опит да се опорочи митингът. Това разясняват протестиращи, събрали се на седмия ден на митинги под прозорците на властта, осведоми Българска национална телевизия.

"Много от нас стоят, споделят си настояванията, стоят до късно и не вършат нищо. Не знам кой кого е пратил и с каква цел, само че за мен това е опорочаване ", сподели протестиращ.

"Опит за опорочаване на митинга, да. Въпросът е, е тук към този момент не става дума за рецесия в ръководството или за рецесия в страната, а става въпрос за национална злополука. На това към този момент би трябвало да се постави край ", сподели различен протестиращ.
Седма вечер антиправителствени митинги под прозорците на властта  митинг  митинг  митинг  митинг
Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено

Борисов обмисля пет разновидността за бъдещето на кабинета

В Народното събрание: „ Или го свалете от трибуната, или ще го свалим ние”

Седми ден недоволни жители се събраха на антиправителствен митинг в центъра на София.

Протестиращите упорстват за оставката на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Поводът за това бяха претърсванията и арестите в президентската институция.

Борисов: Протестирайте, чуваме ви, мислим

Гражданите започнаха да се събраха след 16.00 ч. и към 19:00 към този момент са стотици, показва Агенция "Фокус ".

Протестът е спокоен все още.

Протестиращите са хора от всевъзможни възрасти. Те носят флагове и разностранни трансперанти против държавното управление и основния прокурор, както и български трибагреници.

На място има Жандармерия и екипи на "Антиконфликт полиция ". Кордон пази достъпа на жителите до президентската институция, Министерски съвет и постройката на Народното събрание.

Днес уредниците на митинга оповестиха, че не желаят да се стига до провокации и по тази причина сред протестиращите ще има доброволци , показва NOVA.

Те ще носят зелени отличителни знаци и в случай че някой от протестиращите има проблем с провокатори или види такива, може да потърси някой от доброволците и да изиска подпомагане.

Протестът ескалира: Атакуваха вратите на някогашния Партиен дом

Столична дирекция на вътрешните работи: Безспорни данни за "опит за бунт "

Протестиращите се придвижиха към Народното събрание , а по-късно да се върнаха назад. Там те посрещнаха с овации новината за поисканите от Бойко Борисов оставки на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на стопанската система Емил Караниколов.

Протестиращите споделиха, че това е положително начало, само че не престават до оставка на държавното управление, показва NOVA.

Освен в столицата, както и в предходните дни, митинги има и в 18 огромни града на България. Навсякъде хората упорстват за оставките на премиера Бойко Борисов, на целия кабинет и на основния прокурор Иван Гешев.

Младен Маринов: Има търсена ескалация на митинга

В Народното събрание: „ Или го свалете от трибуната, или ще го свалим ние”
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза митинг.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
9 коментара Водещи  Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов Борисов изиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов  Съединени американски щати постановат наказания на Съединени американски щати постановат наказания на " Турски поток " и „ Северен поток-2 "  Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено Радев: С внушения и интриги се удължава рецесията, доверието е изгубено  Официално: Извънредна епидемиологична конюнктура до 31 юли Официално: Извънредна епидемиологична конюнктура до 31 юли  1 Плащаме 80% от санкцията, в случай че го създадем в периода на обжалване  1 Увеличават парите за нощен труд у нас  1 С близо 120 млн. лв. подкрепят земеделците поради COVID-19 --> Пaрите ни  Плащаме 80% от санкцията, в случай че го създадем в периода на обжалване Плащаме 80% от санкцията, в случай че го създадем в периода на обжалване  Увеличават парите за нощен труд у нас Увеличават парите за нощен труд у нас  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Борисов: Протестирайте, чуваме ви, мислим Борисов: Протестирайте, чуваме ви, мислим  <br> В Народното събрание: „ Или го свалете от трибуната, или ще го свалим ние” <br>
В Народното събрание: „ Или го свалете от трибуната, или ще го свалим ние”
 Трагедия - Николай Щерев умря от ковид-19 Трагедия - Николай Щерев умря от ковид-19  <br> Как подаряват българите <br>
Как подаряват българите
Виц на деня Не желая да пребивавам в Париж! Първо, не знам френски и второ - надалеч ми е от работата. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Иван и Андрей показаха нова платформа за кариера и живот в България Иван и Андрей показаха нова платформа за кариера и живот в България Сайтът предлага разгласи за работа от най-успешните и социално-ориентирани компании у нас, както и калкулатор за стандарта на живот в другите райони на страната  COVID-19 и в австрийска касапница COVID-19 и в австрийска касапница Над 240 служащи са сложени под карантина  Иван и Андрей показаха BULGARIA WANTS YOU - новата платформа за кариера и живот в България Иван и Андрей показаха BULGARIA WANTS YOU - новата платформа за кариера и живот в България Сайтът предлага разгласи за работа, богато видео наличие и калкулатор за стандарта на живот в другите райони на страната  " Топлофикация София " стартира да възвръща пари на клиентите си Сумите са от понижената цена на топлинната сила  Либерали по света в отбрана на Ахмед Доган Либерали по света в отбрана на Ахмед Доган " Срамно е екстремисти да нападат създателя на Движение за права и свободи ", написа шефът на АЛДЕ, оповестиха от пресцентъра на Движението  Англия забрани 5G съоръжение от Huawei, Китай я упрекна в скрит план със Съединени американски щати Англия забрани 5G съоръжение от Huawei, Китай я упрекна в скрит план със Съединени американски щати Това решение е разочароващо и е неприятна вест за всеки собственик на мобилен телефон в Обединеното кралство, разясниха от Huawei  Най-малко 1 лев на час в допълнение за нощния труд от следващата година Най-малко 1 лев на час в допълнение за нощния труд от следващата година Това реши държавното управление с приемането на промени в Наредбата за структурата и организацията на работната заплата  Огнян Траянов, създател на ТехноЛогика: COVID-19 унищожи някои стигми в образованието Огнян Траянов, създател на ТехноЛогика: COVID-19 унищожи някои стигми в образованието Това, че децата се оправят по-добре с технологиите от нас, не значи, че се оправят по-добре от своите връстници в чужбина  <p>Радев: Прозрачност и отчетност,&nbsp;независимо кой е на власт&nbsp;</p> Радев: Прозрачност и отчетност в ръководството, без значение кой е на власт " Правосъдието е имунната система на обществото ", съобщи президентът в резиденция " Бояна "  Това лято пътуваме, с цел да преоткрием България Това лято пътуваме, с цел да преоткрием България Ще видите забавни и вълнуващи места, в случай че кривнете настрана от основния път  Европейска комисия: Втора вълна на епидемията е неизбежна Европейска комисия: Втора вълна на епидемията е неизбежна Призив за тестване на повече хора за ковид и за въвеждане на ефикасни системи за следене на контактите  Висш съдебен съвет с зов за отстояване разделянето на управляващите и недопускане на институционални и междуличностни спорове Висш съдебен съвет с зов за отстояване разделянето на управляващите и недопускане на институционални и междуличностни спорове Позицията е подкрепена от 12 от членовете на Висшия правосъден съвет  Васил Стойчев Почина артистът Васил Стойчев Поклонението ще се състои на 18 юли, събота, в 11 ч. във фоайето на Народния спектакъл  Мустафа Карадайъ Ще поддържа ли Движение за права и свободи вота на съмнение Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР