``България продължава да няма парламентарно правителство. На България и трябва

...
``България продължава да няма парламентарно правителство. На България и трябва
Коментари Харесай

СДЕЛКАТА ВЪРВИ: ПП и ДБ вече начертали и листите

``България продължава да няма парламентарно държавно управление. На България и би трябвало демократично и мощно реформаторско държавно управление. Целта ни с сътрудниците от " Продължаваме промяната " е да вземем първия мандат, с цел да можем да диктуваме дневния ред в Народното събрание. Разговорите с ``Продължаваме промяната`` вървят добре.`` Това съобщи съпредседателят на ``Демократична България`` Христо Иванов в ефира на Би Ти Ви.

" Трябва да взимаме политически решения. Ние имаме разлики с Политическа партия и желая да успокоя всички, че това не са листите. Ние имаме идеологически и политически разлики. Това е тематиката.

Номерът е да съчетаем тези разлики, с цел да убедим допустимо повече хора, че ще създадем смяната на България към по-добро``, разясни още той.  

" Искам да кажа на всички българи - не позволявайте да ви плашат. България би трябвало да бъде в сърцето на Европа и би трябвало да взе участие във взимането на значимите решения. Това място е Еврозоната. Сега имаме късмет това да се случи и внезапно от ГЕРБ се обърнаха и се отхвърлиха от участие в Еврозоната поради едни измислени страхове, касаещи застраховката " Гражданска отговорност "  за чужбина ", добави съпредседателят на ``Демократична България``.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР