България предлага висококачествен здравен туризъм, който обединява медицински СПА, СПА,

...
България предлага висококачествен здравен туризъм, който обединява медицински СПА, СПА,
Коментари Харесай

Ще привличаме германци за здравен туризъм, България е в здравните им каси

" България предлага първокачествен здравен туризъм, който сплотява медицински СПА, СПА, уелнес, таласо и медицински туризъм. Имаме над 600 минерални източници като 75%от тях са с температура от 37 до 101 градуса по Целзий ", съобщи министър Зарица Динкова по време на форума „ Висококачествена дестинация за здраве, възобновяване, отмора и лекуване със съдействието на немски здравни каси “, който се организира в рамките ITB в Берлин, оповестиха от Министерството на туризма.

" България е в Шампионската лига на СПА туризма в Европа " сподели доктор Сийка Кацарова – вицепрезидент на Европейската СПА асоциация и ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА.

Официалният представител на BUBSPA в Германия Кармен Щрук показа опциите за здравен туризъм в България. Страната ни е включена в системата на Асоциацията на публично-частните здравни каси в Германия, което дава опция на завноосигурените немски жители да възвръщат средствата си за предварителна защита и профилактика, изхарчени у нас.

" Бързата и точна диагностика от експертите в България, квалифицираният личен състав, чудесната база и богатите благоприятни условия за туризъм отвън хотелите в България съставляват изключителна опция за немските жители ", съобщи Чила Мезоси, основен секретар на ЕСПА.

На събитието участваха представители на туристически компании, профилирани в региона на здравния туризъм: FitReisen и SpaТravel; представители от застрахователните компании IKK Берлин Бранденбург и BKK; специалисти и водещи вложители от туристическия отрасъл в България. Презентацията бе отразена и от най-голямата профилирана немска медия в туристическия отрасъл.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР