България очаква надеждни доставки и предвидими цени на горивата. Това

...
България очаква надеждни доставки и предвидими цени на горивата. Това
Коментари Харесай

Румен Радев на среща с ръководството на Лукойл: България очаква надеждни доставки и предвидими цени на горивата

България чака надеждни доставки и предвидими цени на горивата. Това съобщи през вчерашния ден президентът Румен Радев на диалог в президентската институция с управлението на " Лукойл " след тяхната среща с министър-председателя и представители на държавното управление в Министерския съвет.

Президентът Радев акцентира положителното съдействие и открития разговор на служебния кабинет с " Лукойл ", вследствие на което бяха трайно понижени цените на горивата до най-ниските равнища в Европейски Съюз, а компанията трансферира седалището си от Швейцария в България и стартира да заплаща своите налози в страната ни.

Възможностите на компанията за различни доставки на нефт, за обезпечаване на непрекъснатост в индустриалния развой и за гарантиране на заетостта на работещите в новата обстановка след прекратяването на концесията на пристанище " Росенец " и подхванатите от ръководещите дейности за предварително прекратяване на дерогацията за импорт на съветски недопечен нефт, бяха във фокуса на диалога.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР