България няма нужда от военна авиация!, това заяви в Челюсти

...
България няма нужда от военна авиация!, това заяви в Челюсти
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов в Челюсти: България няма нужда от военна авиация

„ България няма потребност от военна авиация! ”, това съобщи в „ Челюсти ” по Нова нюз политологът Любомир Стефанов. Думите му накараха водещата Диана Найденова да възкликне: „ Ама на 300 км има война! ”

„ И какво, авиацията ни ще я спре ли? ”, отвърна политологът. Стефанов застъпи тезата, че страната ни може да способства по различен метод за общата отбрана на НАТО. Той изясни, че армията ни има реактивна авиация, за какво в предишното е била част от различен боен блок и тогава е имала такива отговорности.



Тезата му мощно изненада и водещат, и другия политолог в студиото – Слави Василев. Той съобщи, че няма по какъв начин да имаме народен суверенитет, в случай че нямаме войска, само че пък каква войска бихме имали, без авиация. В отговор Любомир Стефанов съобщи, че сигурно имаме потребност от войска, само че такава, каквато е съобразена с ресурса на страната ни и можем да поддържаме.

„ Ами ние и лечебните заведения мъчно поддържаме, дайте да ги закрием! ”, сряза го Слави Василев.



Двамата продъложиха разногласието си, главната тематика на който беше, оправя ли се служебното правивителство на премиера Гълъб Донев. Диана Найденова пък разгласи Любомир Стефанов, че е радикал, който е „ пристигнал с брадвата ” и го попита дали не предлага да се закрие и Народното събрание след авиацията ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР