България няма да гони руски дипломати. Темата коментира в предаването

...
България няма да гони руски дипломати. Темата коментира в предаването
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Сега чакам дали Цветанов ще обяви Борисов за антиевропеец

" България няма да гони съветски дипломати ". Темата разяснява в предаването " Лице в лице " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Говорих с Бойко Борисов, не му е било елементарно, това е мъчно решение. Изненадах се от крайната позиция на Цветанов, че сме антиевропейска партия. Той атакува президента. Моментът е толкоз под напрежение, че ни би трябвало разсъдък. 

Да заявиш по този начин намерено " не, няма да изгоним съветски дипломати ", това е доста смела постъпка. Поздравих Борисов. Интересно ми е Цветанов ще разгласи ли Борисов като антиевропеец в този момент. 

Цеветанов бута в междуинституционална война. 

Нищо историческо няма в срещата във Варна. Последните три месеца има 12 сходни срещи като тази на разнообразни места. Те са извършени с остри спорове, това е развой за търсене на разговор, не е нищо историческо, просто за изглаждане на проблемите с Турция. Няма резултат, вижте какво се случи 48 часа след срещата сред Гърция и Турция. Турските F16 бяха на гръцка територия. След срещата се изостриха нещата. 

Сделката с ЧЕЗ би трябвало да се разрови, тя касае 3 млн българи, касае националната сигурност, мирише на спекулация и на нечисти пари, спорни реакции на ръководещите има там. ", разяснява лидерката в студиото на Цветанка Ризова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР