България незабавно трябва да направи това, което целият демократичен свят

...
България незабавно трябва да направи това, което целият демократичен свят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Оръжейните ни заводи работят на макс! Да пратим военна помощ на Украйна

България неотложно би трябвало да направи това, което целият либерален свят направи. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка въпроса за даването на военна помощ за Украйна. Той посети храм " Рождество Христово " в гр. Шипка.

" Изнасяме в пъти повече оръжие от февруари насам. Оръжейните фабрики работят на макс. Това не е загадка ", разяснява още Борисов.

Запитан за това дали страната върви към предварителни избори, Борисов сподели: „ Това е най-правилно”.

„ Лошо е да има такова неспособно управление”, сподели още Борисов. Той обаче отхвърли да каже дали ГЕРБ ще желае избор на съмнение.

Бойко Борисов се съпостави с Христос, а 30-те сребърника, за които го предават - със завода за акумулатори, който е една от главните рецензии против редактирания от Асен Василев План за възобновяване и резистентност.
" Българите би трябвало да схванат за какво унгарци и французи не се подведоха по националисти и са постоянни ", съобщи някогашният министър председател, сравнявайки се с Орбан и Макрон. Борисов съобщи, че ГЕРБ в този момент няма да желае избор на съмнение, с цел да могат " хората да схванат какво си избраха ".

По думите му парламентарната му група може да предприеме тази стъпка след няколко месеца. Бившият министър председател счита, че държавното управление може да падне и предвижда, че аргументи за това могат да са Северна Македония. Според него кабинетът търгува с история, оръжията за Украйна, както и инфлацията.

Борисов уточни още, че точно неговото държавно управление е направило доста за църквите - въвело е почивен ден за Разпети Петък, реновирало е религиозни храмове и е нараснало заплатите на религиозните водачи. След това разяснява и визитата на премиера Кирил Петков в рушащата се черква в Царево, която даде обещание да ремонтира с персонални средства.

" Ходи на края на България да търси цепнатина. Ама да я оправи, и той да направи нещо ", съобщи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР