България наистина е държава на парадоксите.ГЕРБ ще спечели парламентарния вот

...
България наистина е държава на парадоксите.ГЕРБ ще спечели парламентарния вот
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Провал на активното мероприятие Убий Бойко

България в действителност е страна на парадоксите.

ГЕРБ ще завоюва парламентарния избор поради Борисов.

Радев ще завоюва президентския, тъй като е опция на Борисов.

Не е доста ясно какво тъкмо желаят хората и докога ще живеем в тази антитеза.

Има и други парадокси. Ако Борисов се бе явил за президент, можеше и да победи на първия тур, изпреварвайки Радев. На балотажа обаче можеше и да загуби, тъй като останалите щяха да се обединят против него. Но можеше и да завоюва с гласовете на Движение за права и свободи. Общо-взето работата щеше да е на косъм, до момента в който в този момент Радев се фука, че ще отвее всички от раз.

Ще ги отвее, тъй като...го няма Бойко.

Какво излиза? Че нападателно сатанизираният Борисов е в положение да завоюва всеки вид избор, на който се яви. От президентския, през партийния, чак до кметския.
свързани новини135332на 21.10.2021121063на 21.10.2021
Защото в случай че в този момент има избор за кмет на София, отново Бойко ще ни стане градоначалник – като се има поради с какъв брой доста ги " рути " в лидерския 25-и МИР в столицата.

Не го разлюбват българите този човек и това е. Напук на фейковете с чекмеджетата, пропагандата на кръга „ Капитал “, всички НПО-та към Прокопиев, мръсотиите на бабикянчетата, експанзията на „ Демократична България “, Слави Трифонов, панаирите на Мая Манолова, канибалските изцепки на Бойко Рашков, уличните акции на разпопения Дионисий…

Ето, в този момент Борисов е на прага на следващата си победа, а от ден дневно преднината му пред другите пораства – съгласно всички типове социология.

Активното мероприятие „ Убий Бойко “, менажирано от Васил Божков, Цветан Василев, Бобокови с логистичната поддръжка на Румен Радев, се провали. Разбуниха страната, разделиха народа, развъртяха кадровата брадва, попиляха човешки ориси, само че не изчегъртаха разсъдъка от главите на една сериозно висока маса българи, която е на път да върне нормалността на 14 ноември.

Защо ли? Защото хладилниците са празни, а лечебните заведения и бежанските центрове са претъпкани. Защото токът гони 700 лева и поставихме връх по най-висока смъртност в света.

Радева или Борисова зима, това е алтернативата пред хората. Риторичен въпрос.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР