България Жълт код за гръмотевични бури в цялата страна Какво

...
България Жълт код за гръмотевични бури в цялата страна Какво
Коментари Харесай

Жълт код за гръмотевични бури в цялата страна

България Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна Какво ще е времето през днешния ден? 11 юни 2020, 06:58  Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна Източник: iStock/Getty Images
нес облачността ще бъде по-често забележителна, най-вече купеста и купесто-дъждовна. В доста региони ще има превалявания, постоянно интензивни, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно, вероятни са и градушки.

Убитото от гръмотевица дете пособие на фамилията си

Времето ще бъде по-хладно, с оптимални температури от към 20 градуса тук-там из високите полета на Западна България, до 30 градуса в обособени източни региони. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и още малко ще се намали.

Черно море

Над Черноморието, в обособени региони сутринта, видимостта краткотрайно ще е понижена от мъгла. През деня ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно вечерта и през нощта против петък тук-там ще превали и прегърми. Не са изключени местни порои и градушки. Вятърът ще е до сдържан, най-вече от юг, към и след обяд - с бриз откъм морето, а по-късно вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Ще се задържи топло с оптимални температури сред 23 градуса и 27 градуса. Температурата на морската вода е 20-22 градуса, по-ниска на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Мълния умъртви 15-годишно момче

Планините

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има превалявания и гръмотевична активност. Ще духа сдържан северозападен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Ще настъпи намаляване на температурите и оптималната на височина 1200 метра ще е към 17 градуса, на 2000 - към 10 градуса.

Валежи и гръмотевици през днешния ден, има условия за градушки

Краят на седмицата

В петък ще има най-вече сдържан запад-северозападен вятър, дневните температури и на изток ще се намалят, и оптималните ще бъдат сред 21 и 26 градуса. Над доста региони ще се развие купеста облачност, към и след обяд, както и до среднощ, и купесто-дъждовна облачност.

Ще бъде с краткотрайни превалявания, тук-там в Централна и Източна България, интензивни и съпроводени с гръмотевици. В събота преди обяд ще има повече слънчеви часове, само че към и след обяд още веднъж тук-там, основно в западната половина от страната и в североизточните региони, ще превали и прегърми.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 210 лева ваучер за доктор на море, 250 лева за дете в 8 клас  1 Отнемат брошура и ваучър на границата за неплатени санкции  1 Ананиев: Границите за трети страни ще се отворят най-рано от 1 юли  1 Ръст на обявите за работа у нас --> Пaрите ни  210 лева ваучер за доктор на море, 250 лева за дете в 8 клас 210 лева ваучер за доктор на море, 250 лева за дете в 8 клас  Отнемат брошура и ваучър на границата за неплатени санкции Отнемат брошура и ваучър на границата за неплатени санкции  Ананиев: Границите за трети страни ще се отворят най-рано от 1 юли Ананиев: Границите за трети страни ще се отворят най-рано от 1 юли  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> Ново огнище на ковид, 20 служащи са инфектирани <br>
Ново огнище на ковид, 20 служащи са инфектирани
 Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие  <br> " />
" Руските невидими армии " - кои са те?
 Северна Корея: прекратени връзки или покана за танго Северна Корея: прекратени връзки или покана за танго Последни  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19  Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна  Kia Soul EV Едно от оръжията за висок пробег на е-модели на Kia  Коя е Коя е " непорочната кралица на Карибите "?  Диаграма на орбитата на звезда към свръхмасивна черна дупка Учени потвърдиха и основата на Теорията на относителността  Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие  Обрат в Либия. Какво се случва Обрат в Либия. Какво се случва  Деница Сачева Сачева: Румен Радев да покаже есемесите си с разнообразни...  Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа обществено плана Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа...  Ким Чен-ун Северна Корея: прекратени връзки или покана за танго  Заседание на НСТС, списък Работодатели и синдикати желаят незабавна среща с премиера  Йорданка Фандъкова Няма ковид в детската градина в София. Защо се...  Росен Желязков България подготвена да нападна пакет „ Мобилност “ в съда на...  <p>Ново огнище на ковид, 20 служащи са заразени</p> Ново огнище на ковид, 20 служащи са инфектирани  Тайнствената Индипасха: Едно от най-мистичните места в Странджа Тайнствената Индипасха: Едно от най-мистичните места в...  Хосеп Борел Борел: Европейски Съюз няма да стартира студена война с Китай  Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет с декларация за изказване на юрист Илиан Василев Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет с декларация за изказване...  Цветомир Найденов Цветомир Найденов: Божков няма да прави партия, пробва...  " Херитидж ": Икономическата независимост в България се...  <p> " Руските невидими армии " - кои са те? Всичко от през днешния ден Виц на деня Жена крещи на пияния си брачен партньор: - Стига си пил! Знаеш ли какъв брой хора са в гроба поради алкохола? - Жено, мен не можеш да… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Отново растеж на инфектираните с ковид в България Отново растеж на инфектираните с ковид в България  Цветомир Найденов разкри депутата зад монопола на Божков  Гърция е подготвена на военни дейности против Турция Гърция е подготвена на военни дейности против Турция  Защо Индия и Китай струпват войска на границата си Защо Индия и Китай струпват войска на границата си  " Това е най-тежката рецесия от Втората международна война насам " Водещи вести  <p>Ананиев:&nbsp;Маските остават наложителни в градския транспорт&nbsp;</p> Удължават изключителната епидемиологична конюнктура до 30 юни  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19  Обрат в Либия. Какво се случва Обрат в Либия. Какво се случва  Коя е Коя е " непорочната кралица на Карибите "?  Диаграма на орбитата на звезда към свръхмасивна черна дупка Учени потвърдиха и основата на Теорията на относителността  Kia Soul EV Едно от оръжията за увеличение пробега на електрическите модели на Kia  Йорданка Фандъкова Фандъкова: Всички PCR-тестове за COVID-19 в детска градина №50 са негативни  ЕЦБ: България напредва към еврозоната ЕЦБ: България напредва към еврозоната  Икономиката на България пораства, до момента в който Европейски Съюз пада Икономиката на България пораства, до момента в който Европейски Съюз пада  Деница Сачева Сачева: Румен Радев да покаже есемесите си с разнообразни олигарси  Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа обществено плана Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа обществено плана  Заседание на НСТС, списък Работодатели и синдикати желаят незабавна среща с премиера  Росен Желязков България подготвена да нападна пакет „ Мобилност “ в съда на Европейски Съюз Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР