България има нужда от своите обединени евроатлантически сили, каза съпредседателят

...
България има нужда от своите обединени евроатлантически сили, каза съпредседателят
Коментари Харесай

Атанасов поиска ``обединени евроатлантически сили``, за да не потекат руските потоци

" България има потребност от своите обединени евроатлантически сили ", сподели съпредседателят на " " и водач на ДСБ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има по време на Третата национална конференция на " Да, България ".

Атанасов бе първият посетител, който взе думата на форума на партията на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Изказването му идва часове преди договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ- за сформиране на държавно управление. Двете обединения имат броени дни да решат дали сглобката ще стане коалиция, или прогнозата на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за нови избори ще се сбъдне. В понеделник и вторник предстоят консултациите при президента Радев, като упованията са той да връчи първия мандат на още в сряда.

От апела на Атанасов стана ясно, че той държи да има общ кабинет с ГЕРБ-. Той добави, че постоянно, когато демократичните сили са били съединени, тогава България върви напред.

" Когато сме били разединени, тогава тъмните сили са ни дърпали към азиаткото мрачно ", каза той, представен от OFFnews.

Атанасов посочи, че България има потребност от обединени евроатлантически сили, тъй като в противоположен случай ще потекат още веднъж руските потоци.

В речта си Атанасов прикани за по-голямо демократично обединяване и разработване на органи за групово взимане на общи решения и привличане на нови симпатизанти.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР