България е сред най-добрите партньори на САЩ и Европол в

...
България е сред най-добрите партньори на САЩ и Европол в
Коментари Харесай

Посещението на премиера Бойко Борисов в САЩ продължава

България е измежду най-хубавите сътрудници на Съединени американски щати и Европол в битката против разпространяването на наркотични субстанции.Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред българските медии в Ню Йорк, където управлява българската делегация в границите на 73-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

Подробностите от специфичните ни пратеници Ирина Цонева и оператора Илия Иванов.

Премиерът Бойко Борисов разяснява, че напълно не инцидентно страната ни е била определена за съпредседател на срещата на най-високо ниво, ориентирана към битката против използването и разпространяването на опиати, тъй като акциите, извършени у нас като " Лунна светлина " и доста други са измежду най положителните в света, осъществени взаимно от българските специфични служби дружно с ДЕА. Бойко Борисов акцентира и знамението на признатата през днешния ден от всички страни участници тактика за справяне с казуса.
Борисов: Надявам се в този момент на това равнище Организация на обединените нации и президента Тръмп, а имах опция и с държавния секретар Помпео повече да си повторим, знаете той като някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ повече се познаваме като свършена работа. Но и това с президента Тръмп си казахме,знаете ние по телефона се чуваме и има какво да създадем взаимно идващите един два месеца. Стратегическото партньорство в НАТО и превъзмогването на заплахите във военната сфера са тематики, които доста ни интересуват и двете страни.
Борисов изрази и поддръжка на декларираната от Доналд Тръмп позиция за нова по твърда политика на Съединени американски щати против легализацията на меките опиати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР