България е сигурна територия, сигурна дестинация. Това заяви министърът на

...
България е сигурна територия, сигурна дестинация. Това заяви министърът на
Коментари Харесай

Христо Проданов: Летният сезон ще бъде по-добър от миналогодишния

България е сигурна територия, сигурна дестинация. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Според него е допустимо да има целенасочена политика от някои турски медии, които да ни покажат, че сме несигурна дестинация, с цел да не бъдем предпочетени от задграничните туристи.

Ще има сезон, който даже ще бъде по-добър от миналогодишния летен сезон.

Неминуемо обаче войната в Украйна ще се отрази, сподели министърът. Изрази вяра, че туристите от Русия и Украйна ще бъдат сменени от такива от Румъния, Северна Македония, Сърбия, Полша, Унгария и Чехия. Предстои откриването на директна линия сред Краков и Варна, което е извънредно мощен сигнал, че има интерес от Полша към България, сподели още Проданов.

Той прикани да има взаимност на ограниченията за идващи туристи, изключително от прилежащите страни. Даде образец с Румъния, която не изисква нищо от влизащите в страната български жители, само че от идващите у нас към момента се изисква документ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР