България е оставена сама на себе си. Това заяви предприемачът

...
България е оставена сама на себе си. Това заяви предприемачът
Коментари Харесай

Предприемач: България е оставена сама на себе си

България е оставена сама на себе си. Това съобщи предприемачът Красимир Стойчев по отношение на икономическата ситация у нас, зародила поради обстановката с ковид .
По думите му работадателите ще предпочетат да освободят служащите си, вместо да одобряват мярката 60/40, защото те би трябвало да платят осигуровките на служащите – за тях това значат средства. Според Стойчев въпросната мярка е половинчата. 
" Положението е съществено. България не може да си разреши да дава по 1000 $ на човек като Съединени американски щати. Стъпката, която можем да създадем е заем, в случай че се наложи ", сподели още той в изявление за bTV.
" Ней-тежко обиден е дребният бизнес – магазини, сладкарници, хотели и заведения за хранене. Това са 800 000 души в страната. За тези хора би трябвало да има цялостен мораториум върху заплащанията и налозите ", безапелационен бе Стойчев. 
" Китай смачка епидемията като пускаше по един човек от семейство на три дни до магазина. Ако в Китай някой опиташе номера на Владо Каролев, да се разхожда, щеше да бъде разстрелян ", разяснява още той. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР