България е много важен член на ЕС. Това заяви председателят

...
България е много важен член на ЕС. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Борисов очаква инвестиции от Западна Европа заради изтеклите мозъци от Изток

България е доста значим член на Европейски Съюз. Това съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен след срещата си с премиера Бойко Борисов.

Тя персонално благодари за поддръжката на България тя да оглави Европейска комисия.

В Европа можем да успеем,ако обединим силите си , акцентира фон дер Лайен. Трябва да си приказваме повече, счита още ръководителят на Европейска комисия. Тя е на мнение, че има доста провокации пред Европейски Съюз.

Председателят на Европейска комисия прави оценка приноса на страните от централна и Източна Европа за общността. Ние сме 100% зад България , означи тя.

Според нея е значимо да се влага в образованието и дигитализацията, в нововъведения. Председателят на Европейска комисия ни похвали за вложенията в университетските и учителските заплати.

Виждаме страна, която просперира, удовлетворена е Урсула фон дер Лайен. Тя е уверена, че ще се откри решение за ресора на българския еврокомисар.

Премиерът Бойко Борисов на собствен ред още веднъж ни похвали с сполучливото председателство на Европейски Съюз. По думите му триумфите на страната били резултата от доста работа, от доста водачество. Важни са хората, безапелационен е той.

Централна и източна Европа имат доста капацитет, уверен е министър-председателят. Западът е задължен да влага доста пари, счита той и акцентира, че доста мозъци от района отишли в Западна Европа.

Борисов се зачуди какво ли щяха да пишат за него, в случай че той затвори Народното събрание, както се случи във Англия.

Според него би трябвало да се влага и в околна среда. Българите не помниха какво е да има мигранти по улиците , хвали ни още министър председателят. Следващата седмица той чака да се подпише Балкански поток .

Премиерът похвали и чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които разкрили жестокото ликвидиране с откритите трупове край Негован. Иначе той е уверен, че Урсула фон дер Лайен отново ще пристигна у нас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР