България е една държава, която нито е толкова малка, колкото

...
България е една държава, която нито е толкова малка, колкото
Коментари Харесай

Гавра с третокласниците! Вижте каква чалга е предвидена в учебния план. Ето защо живеем в държавата на Сузанитките! (СНИМКА)

България е една страна, която нито е толкоз дребна, колкото я изкарват, нито е толкоз неприятна, колкото всички ние се опитваме да я създадем. Природата ни е прелестна и е неповторима, тъй като съчетава в себе си от всичко по малко, само че ние сами я замърсяваме, унищожаваме и не я пазим и ценим. Хората у нас са гостоприемни и усмихнати, само че това не може да се види, тъй като животът ги е потиснал и ги мачка. Децата ни са безпределно надарени и могат да реализират забележителни неща, но… Голямото само че, което се отнася до децата ни, е може би най-големият проблем у нас в последно време. Но децата ни са обградени от сменени полезности, разврат и липса на каквато и да е класа.

И това държание освен не се жигосва, само че и се толерира и предизвиква. Последният сходен случай, който фрапира страната, беше една ария, направена от Сузанита – дъщерята на музиканта Орхан Мурад. Едва на 14 години, тя наподобява като най-малко 25 годишна, а държанието й е меко казано скандално.
 Гавра с третокласниците! Вижте каква чалга е планувана в образователния проект. Ето за какво живеем в страната на Сузанитките! (СНИМКА)

Но ето, че и в учебниците на децата към този момент навлиза този тип държание.

За страдание, фотографията нагоре не е измислена. Тя е десйтвителна и е от учебник по музика за трети клас. Ето на какво желаеме да научим третокласниците. Очевидно това са полезностите, които желаеме да изградим у дребните. Ако това фактически е по този начин, то защо бъдеще на страната си приказваме?

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР