Българите са основните купувачи на жилища по Черноморието през тази

...
Българите са основните купувачи на жилища по Черноморието през тази
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой в момента изкупува имотите по Черноморието

Българите са главните купувачи на жилища по Черноморието през тази година, а чужденците, инвестиращи в парцел у нас, доста са намалели поради провокираните от ковид ограничавания за пътуванията.

Търсят се най-вече приключени и по-големи жилища и къщи наоколо до градовете, а цените остават сходни по отношение на равнищата от предходната година, написа Investor.bg.

Пазарът на недвижими парцели по Северното Черноморие е почнал годината устойчиво, само че началото на изключителното състояние в средата на март е спряло изцяло огледите и до края му в средата на май са се довършвали най-вече към този момент стартирани покупко-продажби.

След края на изключителното състояние процесите са се нормализирали, само че се следят и някои промени в желанията на купувачите.

Преди пандемията търсенето е било лимитирано до обитаемото място, до момента в който в този момент обсегът е доста уголемен, като се търсят жилища с по-голяма повърхност и къщи със личен двор.

Промяна е настъпила и в настройките на купувачите по отношение на инвестицията в парцела, като те отделят повече време за огледи, а интервалът на размисъл е по-дълъг, считат имотните брокери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР