Българите са най-добрите туристи в цяла Европа. В това е

...
Българите са най-добрите туристи в цяла Европа. В това е
Коментари Харесай

Сръбски кръчмар призна българите за шампиони на маса: Не мога да издържа да пия с тях!

Българите са най-хубавите туристи в цяла Европа. В това е уверен Саша Прокопович, притежател на етно комплекс в сръбското село Иново покрай Кжяжевац, в полите на Стара планина. Нашенци са непрекъснатите посетители там. Те са привлечени от храната, която се предлага. Български клиенти споделят, че се удовлетворени от цените, а храната е неповторима – натурална, същинска. Собственикът на етно комплекса пък изяснява, че 90% от храната се създава на място – " всичко е естествено ".

Според Прокопович българите обичат да пътуват, а още от времето на Тодор Живков те имали традиция в петък, събота да вървят на механа.

Клиентите са привързани към притежателя на етно комплекса, нарекли са го сръбския Робърт де Ниро поради бенката и въобще физическата аналогия.

Прокопович споделя за българите, че те " са по-различни от нас ". Не мога да устоя да пия с тях. Те изпият две чаши, аз половина, скътвам се и наливам малко вода, изяснява той.

В комплекса му вървят и рокери – те не обичат музиката, която се свири в този момент. Българи споделят, че групите от 80-те години като " Рибля супа ", " Хара Мата Хари ", " Нервозни пощар " - " това са нашите групи ".

Източник: dnes.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР