Българите живеем в съседство с една страна, където държавната идеология

...
Българите живеем в съседство с една страна, където държавната идеология
Коментари Харесай

Журналист разобличи македонската омраза, какво цели Скопие

Българите живеем в съседство с една страна, където държавната идеология е основана върху институционалната ненавист към България. Така пред Нова телевизия журналистът от БГНЕС Любчо Нешков разяснява стрелбата с оръжие против българския клуб „ Цар Борис III ” в Охрид от сряда вечерта.

„ Когато имате министри, някогашни вицепремиери, партийни водачи, които приканват тези клубове да бъдат закрити, когато приканват намерено, че в Македония няма българи, когато настояват, че договорът би трябвало да бъде разкъсан и го палят обществено, се стига до тези процеси ”, акцентира още той.
-->
„ Когато някогашен вицепремиер излиза и съпоставя България с Русия и споделя, че България се държи по отношение на Македония по този начин, както руснаците в Херсон - и няма публицист, журналист и опозиционен водач, който да се разграничи от това, стигаме до положението, в което е Република Северна Македония ”, сподели журналистът.

Той изясни, че водещите македонски медии уведомили аудиторията си с горделивост за нападението. За случая реагирало само Министерството им на външните работи. „ То написа, че осъжда нападението против гражданския клуб. Никъде не се споделя, че става въпрос за българския ”, посочи Нешков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР