Българите имат много емблематични фрази, а една от тях е

...
Българите имат много емблематични фрази, а една от тях е
Коментари Харесай

Когато яде кюфтетата, не рева: Вдовицата на Хю Хефнър се оплаква от „спането“ с него

Българите имат доста емблематични изречения, а една от тях е „ когато яде кюфтетата, не плача “. Тя доста добре може да бъде приложена в проблема на вдовицата на Хю Хефнър. В нов спомен тя се оплака от „ ужаса да спиш с 80-годишен “.

Макар да признава, че е обичала основателя на Playboy, последната му брачна половинка Кристъл твърди, че тя в никакъв случай не е била „ влюбена “ в него

„ Осъзнах, че имам работа с в действителност огромен дисбаланс на силите “,  отбелязва 37-годишната жена. „ Изглеждаше като свят на триумф и фикция, само че всеки би трябвало да спи с 80-годишен. Има цена. Всичко си има цена. “

В имението всички девойки се подчинявали на строгите му правила. Всяка седмица те идвали, с цел да вземат спомагателните си хонорари. Застаряващият мъж упорствал парите да бъдат изхарчени, с цел да наподобяват по-красиви. По този мотив Кристъл споделя, че едвам не е умряла по време на козметична интервенция:

„ Изгубих половината си кръв. “

Хефнър претендирал лакът за нокти да е безпристрастен цвят и не разрешавал никакви пръстени на пъпа, тъй като това било „ отпадък “

Заради многото хора в дома им там не било задоволително чисто и имало плесен, било запуснато и „ непоносимо “, спомня си Кристъл.

„ Птиците в къщата умираха от жадност и това наподобява като подобаваща прилика за дамите, живеещи там “, написа още тя. Добавяйки, че в имението тя непрекъснато плачела за всичко и всички.

„ Животните бяха толкоз депресирани и тъжни. Всичко беше заблуда. Честно казано, даже не знам дали бях щастлива, “ показва още тя в записките си.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категорията Живот 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР