Българите и румънците от днес имат право на свободно придвижване,

...
Българите и румънците от днес имат право на свободно придвижване,
Коментари Харесай

От днес българите могат да работят и усядат свободно в Швейцария

Българите и румънците от през днешния ден имат право на свободно напредване, работа и усядане в Швейцария. Всички права, които са годни за останалите страни в Европейския съюз, ще бъдат в действие и в Конфедерацията. Преди 10 години там беше признато ограничаващо решение, което се отнасяше единствено до жителите на България и Румъния, което предвиждаше временен интервал до пълноправното отнасяне с останалите европейски жители.


Вентилираща уговорка, по този начин в Швейцария е известно решението, което ограничаваше българите и румънците. То беше признато през 2009-та, с 10 годишен временен интервал, който изтече и повече не може да се продължава. Така от през днешния ден жителите на нашите две страни могат да пътуват и да се откриват, както останалите притежатели на европейски паспорти. Условието е да имат работа или да разполагат с задоволително финансови средства, с цел да се устоят.
 Швейцарците отхвърлиха самодейността, известна като Швейцарците отхвърлиха самодейността, известна като "крави с рога "
Три референдума в Швейцария през днешния ден концентрираха международното внимание - за рогата на националното животно - кравата, за надмощието на локалните разпореждания на...

Поради високия стандарт в Конфедерацията тези средства би трябвало да са много по-сериозни спрямо парите, нужни за прекарване в прилежащите на Швейцария страни от Европейския съюз. Конфедерацията, която не е член на общността от 28-те е подписала редица документи за приравняване на правата на жителите. Вследствие на националистическа акция преди 10 години, в която българите и румънците бяха показани на огромни плакати като гарвани, с референдум беше наложено ограничаващото решение. След присъединението на Хърватия към Европейския съюз то също беше приложено и остава в действие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР