Българинът Яни Янков се доближи до финала на най-голямото музикално

...
Българинът Яни Янков се доближи до финала на най-голямото музикално
Коментари Харесай

Българин продължава в 10-и кръг на най-голямото музикално шоу на Балканите

Българинът Яни Янков се приближи до финала на най-голямото музикално Балканско шоу " Звезде гранда ", видя кореспондент на " Фокус "

Единственият земляк в тазгодишното издание на мегашоуто стигна до 10-и кръг след ново впечатляващо показване.

26-годишният перничанин извърши още веднъж (както и в предходните кръгове) ария на сръбската легенда Шабан Шаулич , както и на една от настоящите музикални звезди в западната ни съседка Слоба Раданович , с което получи гласовете на Светлана Ръжнатович (Цеца Величкович), Ана Бекута, Драган Стойкович - Босанац, Александър Милич (група " Милиграм " ) и Джордже Давид (рок група " Генерация 5 " ). Толкова гласове взе и неговият конкурент в този кръг - Рияд Рахманович от Босна и Херцеговина.

Ментор на Янков е Снежана Джуришич , а на Рахманович - Вики Милкович .

Единствено Мария Шерифович не гласоподава за нито един от двамата. По правилник това, че тя не даде вота си за никого, означаваше, че съперниците би трябвало да преминат през бараж за присъединяване си напред.

Там решението се взима от продуцента на шоуто Саша Попович , а той избра точно Янко Янков като първи избор измежду всички, останали да се борят за местата си.

Тазгодишното " Звезде гранда " е в по-различен формат. В него вземат участие едни от най-хубавите участници от предишни сезони.

Преди 2 години Янков беше част от музикалния формат, само че присъединяване му беше прекъснато заради заболяване от ковид.

Българинът към този момент е в 10-и от общо 14 кръга в най-голямото балканско певческо шоу!

Представянето на Янков и Рахманович може да гледате в прикаченото видео сред 1:08:00 и 1:23:00, а баражът е от 3:00:30 до края.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР