Българинът Мартин Ангелов и неговият университетски тим Стоктън загубиха от

...
Българинът Мартин Ангелов и неговият университетски тим Стоктън загубиха от
Коментари Харесай

Мартин Ангелов с 23 точки при дебюта пред собствена публика за тима на Стоктън

Българинът Мартин Ангелов и неговият академични отбор Стоктън изгубиха от Роуън с 98:109 в първата си домакинска среща в колежанското състезание по баскетбол на Съединени американски щати. 20-годишният Ангелов изигра най-силния си мач от началото на сезона, само че не бе задоволителен за нов триумф на Стоктън Осприс в дербито на конференция NJAC след три следващи победи като посетител.

Младежкият национал означи 23 точки, овладя 3 битки и добави 3 асистенции за 24 минути игра. Той реалириза 6 от 10-те си изстрела от далечна отдалеченост и общо 8 от 14 опита от игра.

След четири изиграни мача Мартин Ангелов е втори най-хубав изпълнител в отбора със приблизително по 14.3 точки на мач и записва по 2.8 битки и 2.3 асистенции за приблизително 22.0 минути на среща.

Пред близо 1000 фенове съставът на Роуън контролираше мача от началото до края и макар че на няколко пъти Стоктън понижи до 6 точки разликата, домакините не съумяха да се приближат повече в резултата. Двата отбора се опълчиха и във финала от конференцията в Ню Джърси през предишния сезон, когато Стоктън завоюва.

Активът на Стоктън Осприс все още е 3 победи и 1 загуба. Следващият дуел на Ангелов и съотборниците му е против отбора на Уайднър в събота, 26 ноември.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР