Българинът изгледа отстрани победата в Чикаго, очаква се да е

...
Българинът изгледа отстрани победата в Чикаго, очаква се да е
Коментари Харесай

Везенков влезе в залата на великия Джордан, но травмата го спря за шести пореден мач

Българинът изгледа в профил успеха в Чикаго, чака се да е на линия в Кливлънд
Александър Везенков бе с тима на Сакраменто Кингс в Чикаго, появи се и загряваше в " Юнайтед Сентър ", като даже раздаде подписи и се снима с българи на първите редове на трибуните.

Всичко това бе преди мача на Булс с Кингс от програмата на постоянния сезон на NBA, в който обаче българинът още веднъж не игра. Тимът му завоюва със 123:115.

И този дуел мина в опит да се защищити контузения му гален, като цялостното възобновяване на Александър е доста близо. Според медиите зад Океана, чака се да играе във вторник сутринта против Кливлънд, което ще и последният, седми дуел от серията гостувания.

В шестте си визити до момента в тази серия Сакраменто реализира пет победи в залите на Голдън Стейт, Далас, Мемфис, Индиана и Чикаго тази заран, като загуби единствено в Маями. Турнето из Щатите завършва в Кливлънд, преди тимът да се прибере за две семейства - против Детройт и първенеца Денвър.

Везенков не е играл от 23 януари против Атланта, към този момент в шест следващи мача. Но пътува с тима на тази дълга, близо двуседмична обиколка.

Александър влезе в " Юнайтед Сентър " за първи път, само че за жалост не съумя да покаже и какво може на игрището. Мястото е свещено за всеки почитател на баскетбола - това е домът на великия Булс на Майкъл Джордан, Пипън и Родман от 90-те, като локалният тим играе в същата зала и през днешния ден.

Разликата в класите на оня Чикаго и този в наши дни е сериозна, само че мястото има особена стойност за всеки, гледал великия номер 23.

Още резултати от тази заран:

Филаделфия - Бруклин 121:136

Атланта - Голдън Стейт 141:134

Ню Йорк Никс - ЛА Лейкърс 105:113

Далас - Милуоки 117:129

Сан Антонио - Кливлънд 101:117.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР