Българинът Иван Иванов беше избран да бъде част от отбора

...
Българинът Иван Иванов беше избран да бъде част от отбора
Коментари Харесай

Иван Иванов беше избран да бъде част от отбора на ITF до 14 г. в престижните турнири Еди Хер и Ориндж Боул в САЩ

Българинът Иван Иванов беше определен да бъде част от тима на ITF до 14 година за присъединяване в влиятелните шампионати " Еди Хер " и " Ориндж Боул " в Съединени американски щати.

Това е следващото огромно самопризнание за младите български гении и изключителна опция за тях да пътуват до висококачествени юношески шампионати, под управлението на формален треньор на ITF, означават от БФ по тенис.

Всички разноски ще бъдат покрити от Фонда за развиване Grant Slam.

От 23 до 27 ноември Иванов ще взе участие в предварителен лагер. От 28 ноември Иван ще започва в шампионата " Еди Хер " в Съединени американски щати. Това интернационално съревнование е измежду най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 годишна възраст. От 4 декември Иванов ще взе участие в още един шампионат, а от 13 декември стартира неофициалното международно състезание по тенис за юноши и девойки " Ориндж Боул ".

В момента Иванов е №3 в ранглистата при юношите до 14 година на Тенис Европа. В края на месец октомври Иван приключи на пето място на Мастърс шампионата на най-хубавите тенисисти в Европа до 14 годишна възраст.

През тази година Иванов завоюва купите на два шампионата от Тенис Европа в България. Той победи на мощния шампионат от първа категория до 14 година в Бургас и на шампионата от трета категория до 16 година на тенис център Санта Марина. Българинът завоюва и трето място в първото издание в историята на шампионата за юноши до 14 година на Уимбълдън. В началото на годината Иван игра край на шампионата от Супер категория в Химки (Русия).

Иванов беше част от националния тим за юноши на България до 14 година, който завоюва седмо място на международното отборно състезание и трето място на европейското отборно състезание.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР