Българинът Илиян Радулов ще играе на Мастърс турнира на най-добрите

...
Българинът Илиян Радулов ще играе на Мастърс турнира на най-добрите
Коментари Харесай

Илиян Радулов ще участва на Мастърса на осемте най-добри при юношите до 18 г.

Българинът Илиян Радулов ще играе на Мастърс шампионата на най-хубавите осем тенисисти до 18 годишна възраст, който ще се организира сред 16 и 22 октомври в Чънду, Китай.

Това стана ясно по-рано през днешния ден, откакто от ITF публично оповестиха имената на осемте юноши и девойки, които ще вземат участие в конкуренцията.

Според регламента играчите ще бъдат разпределени в две групи от по четири състезатели, а първите двама във всяка група ще се класират за полуфиналите.

В момента Илиян Радулов се намира на 8-о място в международната класация за юноши. През тази година той завоюва купите на шампионатите от категория J300 в Пловдив и Вашингтон. Илиян стигна и до четвъртфиналите на шампионатите от Големия шлем за юноши - Ролан Гарос и Australian Open.

Освен това българинът завоюва и първата си купа за мъже от шампионати на ITF след триумфа си през месец май в Пазарджик.

Илиян Радулов е вторият българин, който се класира за шампионата на осемте най-хубави юноши през годината. През 2018 година Адриан Андреев приключи на трето място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР