Българинът Антон Синапов завърши на пето място в новата дисциплина

...
Българинът Антон Синапов завърши на пето място в новата дисциплина
Коментари Харесай

Антон Синапов пети в новата дисциплина суперспринт от Купата на ИБУ

Българинът Антон Синапов приключи на пето място в новата дисциплинираност суперспринт от Купата на ИБУ по биатлон в Отепяя (Естония).

Синапов позволи две неточности в четирите стрелби и остана на 31.7 секунди от спечелилия Ендре Стрьомсхайм (Норвегия), който измина трасето за 13:13.2 минути и пропусна две цели. Втори на 13.8 секунди с една неточност е Даниеле Капелари (Италия), а трети се подреди Хенрик Л'Абе-Лунд (Норвегия) на 24.6 секунди с една неточност в стрелбата.

Българинът Михаил Клечеров се подреди 22-и от 30 състезатели на финала с два пропуща на рубежа и с пасив от 2:13.4 минути. В квалификациите за суперспринта по-рано през днешния ден Синапов беше 18-и, а Клечеров - 20-и. Владимир Илиев и Димитър Герджиков не стартираха.

При дамите във финала на суперспринта Емилия Йорданова е 17-а с четири неточности в четирите стрелби и закъснение от 1:57.2 минути. Победителка стана германката Анна Вайдел с 20 от 20 повалени цели и време от 14:35.3 минути. В квалификациите при дамите Емилия Йорданова беше 26-а, Даниела Кадева - 56-а, Стефани Попова - 64-а, а Десислава Стоянова не започва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР