Българин превъртя тотално в месопреработвателен завод в Крос Хендс, Великобритания,

...
Българин превъртя тотално в месопреработвателен завод в Крос Хендс, Великобритания,
Коментари Харесай

Българинът Юсеин подлуди английски месозавод с крясъци "Бомба!", после избяга от патрулката и се кри като Рамбо в гората

Българин превъртя тотално в месопреработвателен цех в Крос Хендс, Англия, защото си въобразил, че служащите желаят да го пребият, написа southwalesguardian.co.uk. 28-годишният Сезей Юсеин се качил върху голям промишлен бойлер и служащите се уплашили, че има намерение да го взриви, още повече, че почнал да развива и завива крановете и крещял: " Бомба, бомба! "

Юсеин основал такава суматоха, че извикали освен полиция, само че и специфичен отряд за битка с тероризма.

Екшънът обаче не приключил с арестуването му. Вече в полицейската кола на път за ръководството, той ненадено издърпал ръчната спирачка и избягал посрещ нощ в гората в посока град Тайкръс.

Така той се укривал като същински Рамбо в продължение на повече от денонощие. Накрая почукал на вратата на стара жена, която му дала топла напитка и сухи облекла, а по-късно извикала полиция.

В съда в Суонзи Юсеин отрекъл да е викал " Бомба! ". Чрез преводач, защото не говорел никакъв британски, той се опитал да изясни, че се е паникьосал и решил, че служащите в завода желаят да го пребият. Качил се на бойлера, с цел да им избяга.

Бил задържан не поради тероризъм, а поради съмнение, че е незаконен преселник. По-късно в съда станало ясно, че обитава в страната законно и бил освободен.

От полицейската кола пък нашенецът избягал, тъй като си мислел, че го отвличат.

Назначеният му длъжностен юрист Дайфед Томас съобщи в правосъдната зала, че Юсеин желал единствено да си откри работа, с цел да може да праща пари на жена си и двете си деца в България.

Той не бил психологично болен, нито бил под въздействие на алкохол или дрога.

" Той се уплашил. Отишъл в завода да търси работа, само че доста хора го последвали и се паникьосал, " обяснил господин Томас.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР