Българин е бил арестуван в пристанищната зона град Замбоанга, Филипините.

...
Българин е бил арестуван в пристанищната зона град Замбоанга, Филипините.
Коментари Харесай

Арестуваха българин, хакнал банковата сметка на Бил Гейтс през 2011 г.

Българин е бил задържан в пристанищната зона град Замбоанга, Филипините. Мъжът е бил арестуван по съмнения за присъединяване и управление на проведена незаконна група, занимаваща се с клониране на дебитни и кредитни карти, оповестява abs-cbn.

През 2011 година мъжът е бил арестуван за проникването на банковата сметка на създателя на Microsoft Бил Гейтс.

Мъжът е бил задържан през вчерашния ден, 2 август, към обяд. Българинът е арестуван на пристанището в Замбоанга. Той желал да се качи на пътнически транспортен съд до провинцията Тави-Тави, само че бил арестуван, тъй като не показал документи за пътешестване.

 Удължиха военното състояние на филипинския остров Минданао
Удължиха военното състояние на филипинския остров Минданао

261 депутати се съгласиха да се удължи военното състояние

При претърсването на българите управляващите разкрили филипинска шофьорска брошура с данните на Кавръков. Към момента няма информация дали шофьорската брошура е била добита постоянно.

Бреговата защита във Филипините е идентифицирала мъжа - Константин Симеонов Кавръков, на 33-годишна възраст. Сънародникът ни е арестуван за разпит. Според филипинската брегова защита през 2011 година Кавръков е бил задържан за това, че хакнал банковата сметка на милиардера Бил Гейтс.

Очаква се формалното изказване на управляващите в страната. Ако бъде повдигнато обвиняване против българина, той ще остане в ареста.

 Президентът Дутерте разгласи изключително състояние във Филипините
Президентът Дутерте разгласи изключително състояние във Филипините

Това значи, че армията може да се намеси

Арестът на българина е резултат от строгите ограничения за сигурност по пристанищните зони във Филипините, които са разследване на изключителното военно състояние в страната, оповестено от президента Родриго Дутерте. Извънредното състояние във Филипините ще продължи до 31 декември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР