Българи се оказаха в окото на бурята, за която вчера

...
Българи се оказаха в окото на бурята, за която вчера
Коментари Харесай

Страшно ВИДЕО: Българи в окото на стихията в Бодрум, има жертви

Българи се оказаха в окото на бурята, за която през вчерашния ден БЛИЦ заяви, в турския курорт Бодрум. Приземният етаж на хотел безусловно е бил потънал под вода. Наложила се е евакуация.

След това туристите са преместени в различен хотел. Стаите там обаче били пропити от плесен и влага. Имало е и хлебарки.

"През нощта валя проливен дъжд. Комплексът в действителност е огромен. Бяхме настанени не в самия хотел, а в дребни къщи, които се намират в профил. Когато отидохме към централния ресторант, видяхме, че има вреди.

По обяд заваля за трети път. Сградата е издигната на скат и водата просто се изливаше като водопад. Туристите се бяха събрали във фоайето. Малко по-късно стартира евакуация. Никой обаче не ни осведоми за нея. Разбрахме инцидентно. Казаха ни, че ще ни настанят в различен хотел.

Мястото обаче беше извънредно. Сега още веднъж сме в остарелия хотел. Сами поехме риска да се върнем ", описа в утринния блок на Нова телевизия пострадалият Георги Маринов.

"Положението в този регион на Бодрум беше бедствено. Имало е и жертви. В рамките на 3 часа нашите сътрудници от турския курорт съумяха да изтеглят всички ", съобщи шефът на туристическа организация Яна Хитова.

"Съжаляваме, че туристите трябваше да бъдат преместени в не толкоз хубави хотели, само че по-важното беше да няма произшествия. Ще преговаряме българите да получат обезщетение, добави Хитова.

Това не е първото огромно наводняване в Бодрум. Стихиите се стоварват върху курорта съвсем всяка есен, както беше и през предходната година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР