Балетна школа Па де Кре“ в партньорство с Община Стара

...
Балетна школа Па де Кре“ в партньорство с Община Стара
Коментари Харесай

Празник „Прегърни здравето“ за старозагорци

Балетна школа „ Па де Кре “ в партньорство с Община Стара Загора провежда празник „ Прегърни здравето “ на 3 септември 2022 година от 10.00 до 14.00 часа в парк „ Артилерийски “.

Събитието е по отношение на плана „ Танцът е здраве “ по стратегия „ Подкрепа за частни организации в региона на любителското изкуство “ на Национален фонд „ Култура “. Проектът има за цел да промотира здравословния метод на живот посредством въвеждане на културно-информационна просветителна стратегия и дава безвъзмездна опция на деца от района да се допрян до вълшебството на балета и да се показват пред необятната общност. В музикалната стратегия ще се включат възпитаниците на НУМСИ „ Христина Морфова “, БШ „ Адажио “ – Сливен, „ Дива Денс “ – Казанлък, „ Загора Данс “, танцьорите от „ Настроение “ и домакините – БШ „ Па де Кре “ и още доста участници от района.

Старозагорци и гостите на града ще имат опция да посетят и да се включат в разнообразните прояви – креативен работилници и интерактивни занимания за подготвяне на предписания, за нареждане и съчетание на разнообразни типове храни, образования за здравословното хранене и „ Как вярно да четем етикетите “, щанд на РЗИ – Стара Загора с потребни препоръки, клинични измервания и демонстрации, фермерски пазар с био артикули от производители в района, викторини и занимания за децата.

Модератори, лектори и аниматори ще посрещат гостите на събитието и ще ги упътват към желаните действия и кътове.

„ Прегърни здравето “ разпространява здравословния метод на живот, а главната цел на уредниците е да предизвикат интереса на хората към него, изгодите от физическата интензивност, здравословното хранене и прочувственото здраве.

В „ Прегърни здравето “ всеки ще открие своя метод да прекара прелестно, забавно и потребно неделния ден, с разнообразна музикална стратегия да се потопи в завладяващия и по този начин нужен свят на здравето.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР