Балчик. Съвременни облекла и шалове, изработени с традиционна техника, ще

...
Балчик. Съвременни облекла и шалове, изработени с традиционна техника, ще
Коментари Харесай

Съвременни облекла и шалове, изработени с традиционна техника, ще бъдат представени в галерия „Тунела“ в Културния център „Двореца“ в Балчик

Балчик. Съвременни дрехи и шалове, направени с обичайната техника, ще бъдат показани в изложба „ Тунела “ в Държавен културен институт - Културния център „ Двореца “ в Балчик, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Изложбата може да бъде прегледана от през днешния ден до 15 август.

За девети следващ път българският дизайнер Милка Попова, ще гостува в Архитектурно-парковия комплекс с сбирка от цветно декорирани и рисувани дрехи и аксесоари. Дизайнерката споделя за своето присъединяване: „ Много летни дрехи, фини шалове с украшения в три сюжетни линии - морски, флорални и такива с плодове характеризират тазгодишното издание на изложбата. Прозрачни дълги поли и туники с украшения, както блузи и рокли с нереални ръчни принтове от памук и естествена коприна. Разбира се, участват и емблематичните за дизайнерката кашмирени шалове с рози и макове, точки и слънца в контрастни цветови съчетания, или решени в бледи, пастелни гами “.

Жулиета НИКОЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР