Баладата на Фил Колинс In the Air Tonight се завърна

...
Баладата на Фил Колинс In the Air Tonight се завърна
Коментари Харесай

Хит на Фил Колинс изненада класациите след 39 години

Баладата на Фил Колинс " In the Air Tonight " се завърна на топ място в музикалните ранглисти съвсем 40 години след издаването си, с помощта на клип с реакциите на двама американски близнаци на шлагера от 1981 година

Близнаците Тим и Фред Уилямс разгласиха в YouTube в края на юли видео, в което слушат за първи път дебютния независим сингъл на английския артист.

Братята кимат унесено с глави в унисон с хипнотичния темп, създаван от тимпаните, синтезатора и гласа на барабаниста-вокалист на „ Дженезис “ в първата част на песента. Но към две минути преди края на 6-минутното парче, идва моментът, в който Колинс внезапно и ненадейно вкарва в музиката и барабаните - което ги кара безусловно да подскочат на столовете си. И то освен от изненада, само че и от екстаз. 

" Това беше неповторимо ", споделя един от близнаците с покъртен тип.

" Никога не съм виждал някой да влиза по този начин с барабани чак в края на парчето! “, клати невярващо глава брат му. 

За две седмици видеото в YouTube канала на братята TwinsthenewTrend има 5.6 милиона фенове. Вероятно най-малко половината от тях са гледали особено, за да видят реакцията тъкмо в скъпия миг с включването на барабаните. В петък " In the Air Tonight " стигна до №2 в класацията U.S. iTunes, съгласно уеб страницата itopchart.com.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР