Бал за абитуриенти, които са в неравностойно положение – от

...
Бал за абитуриенти, които са в неравностойно положение – от
Коментари Харесай

Бал за абитуриенти в неравностойно положение

Бал за зрелостници, които са в неравностойно състояние – от обществено слаби фамилии или лишени от родителска грижа, провежда благотворителната самодейност “Абитуриенти 2018 – Приятели, помагайте! ”. Събитието ще се състои на 24 април в София, месец преди старта на тържествата за довеждане докрай на приблизително обучение.
 06-02-1  06-02
За събитието се грижат към 80 души – донори и уредници. С изключение на кетъринга, е набавено всичко належащо – костюми, рокли, фризьори, озвучение, зала, превоз. Това изясни Лео Кадели, основател и координатор на абитуриентската веселба. Организаторите приканват за подпомагане с благотворителна цел компании, работещи в областта на кетъринг услугите да им спомагат за обезпечаване на обяд.

“Тъй като няма отзовали се, а времето напредва, молим всички чиновници, които получават заплащане под формата на ваучери за храна, и имат опция, да дарят част от тях, с цел да осигурим обяд за тези деца ”, прикани Кадели.

Желаещите да оказват помощ, могат да го създадат като се свържат с контактите, посочени на онлайн платформата “Приятели, помагайте ”, тел. за връзка – 0878/ 366 068.

Инициатива набира и още зрелостници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР