BAFTA казва, че приема много сериозно“ инвазията на сцената по

...
BAFTA казва, че приема много сериозно“ инвазията на сцената по
Коментари Харесай

Пробивът в сигурността на BAFTA беше разкрит, когато академията потвърди, че инвазията на сцената се приема „много сериозно“

BAFTA споделя, че приема „ доста съществено “ нашествието на сцената по време на представянето на премията за най-хубав филм в неделя.

Невероятно, само че човек, считан за „ шегобиец в обществените медии “, се разруши на сцената, когато артистът Килиан Мърфи, режисьорът Кристофър Нолан и брачната половинка му продуцент Ема Томас одобриха влиятелната премия за Опенхаймер.

Видео сниман от осеяната със звезди нощ демонстрира мъжа, облечен в черен костюм - и шапка - изравен на сцената с ръце зад тила, без да се пробва да прави никакви жестове или да приказва.

След шокиращото пробив в сигурността, академията на BAFTA удостовери „ шегобиец в обществените медии беше отстранен от защитата нощес, откакто се причисли към спечелилите на финалната премия на сцената. Ние одобряваме това доста съществено и не желаем да му даваме никаква гласност, като разясняваме повече. "

Индивидът не е назван и каскадата към момента не е благосъстоятелност на никого в YouTube или TikTok. Въпреки това Variety оповестява, че това не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР