Бъдете критични. Помнете кой какво е обещал днес. Предлагат ви

...
Бъдете критични. Помнете кой какво е обещал днес. Предлагат ви
Коментари Харесай

Разгорещен дебат между ГЕРБ и ДПС за Кърджали

Бъдете сериозни. Помнете кой какво е заречен през днешния ден. Предлагат ви същите решения, както преди 8 и 4 години, с обещания влизаме в 21 век. Ако не създадем рационалния избор, ще останат единствено обещания. Време е за смяна. Това съобщи претендентът за кмет от Политическа партия ГЕРБ Никола Чанев по време на предизборния спор за град Кърджали в ефира на bTV.

„ Постигнатото през последните години ни дава основанието да надграждаме. Залагаме на подобряването на виталната среда в града. Ремонти и обзавеждане на последните три учебни заведения, които останаха, както и построяването на юношески център в Кърджали “. Това дава обещание, в случай че бъде определен за кмет Хасан Азис от Движение за права и свободи.

Азис добави, че фактът, че се явява на избори за пети следващ мандат показвал, че политиката му и дейностите му се поддържат мощно. „ Кърджали се трансформира в бастион на стабилността и толерантността “. Той отхвърли да се одобряват решение на мрачно.

Чанев призна, че Азис е изравнил всички кърджалийци. „ Всички живеем еднообразно зле. Всички ние страдаме от недалновидното ръководството. Кметът, вместо да взема решение проблеми, ги основава. Живеем в мрачевина и порутени паркове и тротоари. 16 години страдаме от това “, изясни той.

Азис отговори, че никой не е сложил въпросът за тежките проблеми, които са били решени по време на неговото ръководство, което било показателно, че сериозните проблеми на града са решени. „ Пречиствателната станция е нещо, което е направено и работи “, даде образец той.

Чанев нападна съперника си в думите, че претендентът на Движение за права и свободи употребявал остаряла управническа стратегия за развиването на града, която не е изпълнена до в този момент.

„ Докарахме и променихме икономическата конструкция на общината през последните години “, посочи Азис. „ От тютюнопроизводството преминахме към автомобилопроизводство. Това е една огромна инвестиция за Кърджали “, разгласи той.

„ Една инвестиция за 16 години е мотив за позор, а не за горделивост “, репликира съперникът му от ГЕРБ. Той уточни, че един от огромните проблеми на града е остарялото улично осветяване.

Хасан Азис разяснява, че през последните години са съумели да обезпечат средства за замяна на осветлението. „ Решаваме този въпрос, като инсталираме най-високотехнологичното осветяване в страната “.

Чанев обясни, че тази замяна е почнала преди броени дни. Той сподели още, че Азис е строителният инженер с искания за управленец, който не е сметнал нито един бюджет.

„ Вие ще можете да карате колата си без да си включвате фаровете с новото осветяване “, обърна се Хасан Азис към претендента на ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР