Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич вече работи по лятната

...
Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич вече работи по лятната
Коментари Харесай

Милошевич вече работи по селекцията на Левски

Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич към този момент работи по лятната селекция, написа " Тема Спорт ". 49-годишният сърбин реализира сделка с управлението на клуба и той ще изведе “сините ” на първа подготовка за идната акция. Очаква се скоро от “Герена ” публично да разгласят назначението му. Това ще се случи след безконечното дерби, което е на 7 юни, сряда. Ако отборът обаче отиде на бараж за Лигата на конференциите, то официализирането ще бъде забавено с още няколко дни. 

Милошевич следи в родината си записи на играчи, които към този момент са били отсети от управлението. Както е известно, такива има още от интервала на Станимир Стоилов в тима. Той напусна на 8 април. Наред с това и много сътрудници са предложили играчи. Преди време Лъчезар Танев призна, че ще помогне на Наско Сираков както в търсенето на нов треньор, по този начин и на класни футболисти. 

Очаква се Левски да реализира и изходящи прехвърляния. Най-голям интерес към непознати отбори има към централните защитници Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, както и към отбранителния халф Андриан Краев. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР