Бъдещите законодатели на ЕС имат избор: да се изправят и

...
Бъдещите законодатели на ЕС имат избор: да се изправят и
Коментари Харесай

Евроизгледи. Ще убеди ли ЕС скандалът с шпионския софтуер в Брюксел най-накрая да действа?

Бъдещите законодатели на Европейски Съюз имат избор: да се изправят и да работят против опасността от шпионски програмен продукт, с цел да обезпечат нашата сигурност и целостта на нашата народна власт, или да станат идващите й цели, пишат Шубам Каушик и Хлое Бертелеми.

Ако смятате, че една огромна офанзива против демокрацията в Европейски Съюз ще накара законодателите най-сетне да подхващат дейности против шпионския програмен продукт, събитията от последните няколко седмици ще ви потвърдят, че грешите.

През февруари, Брюксел беше разтресен от известия за хакване на телефони и офанзиви на шпионски програмен продукт против членове на комисията по защита и сигурност на Европейския парламент. Такива прониквания са голяма опасност за демокрацията в ЕС — намесват се във вземането на решения и разрешават обструктивни спирания на публичния спор.

Три седмици по-късно наподобява нищо не се е трансформирало с метода на Европейски Съюз към шпионския програмен продукт, който бързо се трансформира безвъзмездна за всички злоупотребяваща процедура...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР