Бъдещето на наставника на Локомотив Пловдив Войн Войнов явно няма

...
Бъдещето на наставника на Локомотив Пловдив Войн Войнов явно няма
Коментари Харесай

Крушарски мълчи за бъдещето на треньора, иска време

Бъдещето на наставника на Локомотив Пловдив Войн Войнов очевидно няма да бъде решено в среднощна среща, каквато подготвеност изрази самият той след тежкото проваляне от Черно море с 0:3. Той разгласи незабавно след мача, че е подготвен на момента да си тръгне, стига босът Христо Крушарски да го изиска.

Президентът на "железничарите " обаче резервира гробовно безмълвие пред медиите в Пловдив незабавно след дуела, осведоми "Трибуна Пловдив ". И той, и спортният шеф Чавдар Цветков не разясниха нищо пред публицистите.

Крушарски обаче се е спрял пред групичка почитатели, които са поискали от него да даде пояснение за какво "смърфовете " се показват по този метод и ще има ли промени. Според информация на изданието, пред тях президентът е изискал да оставят треньора и спортно-техническия щаб на мира.

Локомотив клати съществено в представянето си този сезон, като след серия от два триумфа, в този момент още веднъж се върна на пътя на загубите. Феновете неколкократно желаеха оставки на всички от управлението, само че към този момент такива няма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР