Бъдещето на Левски продължава да бъде неясно. През миналата седмица

...
Бъдещето на Левски продължава да бъде неясно. През миналата седмица
Коментари Харесай

Ето кои са важните дати за бъдещето на Левски

Бъдещето на Левски продължава да бъде неразбираемо. През предходната седмица мажоритарният притежател Наско Сираков съобщи, че лицензът на тима е заплашен. Същото уточни и краткотрайният треньор Живко Миланов. Според регламента на Лицензионната комисия към БФС най-късно на 30 април от управата на „ сините “ би трябвало да са покрили условието в правилника - " писмена декларация и издание на финансова информация ".

Според „ Тема Спорт “, на 11 май е първото съвещание за издаване на тапии - на тимове от УЕФА, както и на възможни евроучастници. Втората дата е 14 май, а третата 19 май. На 21 май е планувано ново съвещание за издаване на лицензи на тимовете от efbet Лига. Очаква се тогава да се преглеждат и документите на Левски.

Най-късно това може да стане на 25 май, когато за последно ще се гледат документи на тимове от елита. Ако на някое от тези съвещания " сините " не получат лиценз, ще могат да се жалват пред Апелативната комисия. Тя има три дати, на които да гледа проблема - 21 май, 25 май и 28 май.

Получаването на лиценз не е единственият проблем на Левски. Клубът няма плануван бюджет за идната акция, а множеството играчи стават свободни сътрудници. Затова и мъглата на " Герена " е огромна.

В края на предходната година " сините " съумяха да покрият много задължения с помощта на два подписани спонсорски контракта. С някогашни играчи и чиновници, на които дължи пари, подписа съглашения за разсрочване. Именно и интервалът за 2020 година касае и приемането на лиценз. Липсата на свежи пари обаче води и до натрупването на нови отговорности - играчите не са получавали заплати, както и неплащане на поетите съглашения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР