Бъдещето на крилото на Барселона Усман Дембеле остава несигурно. Днес

...
Бъдещето на крилото на Барселона Усман Дембеле остава несигурно. Днес
Коментари Харесай

Ман Юнайтед приютява изгонения Дембеле

Бъдещето на крилото на Барселона Усман Дембеле остава нестабилно. Днес французинът не беше включен в поръчката на каталунския клуб за мача за Купата на Испания с Атлетик. Това се дължи на обстоятелството, че Дембеле не се съгласи да продължи контракта, който изтича през юни.
 Официално: Барселона взе решение за Дембеле
Официално: Барселона взе решение за Дембеле

Ето какво е

Манчестър Юнайтед демонстрира интерес към играча. Английският клуб е подготвен да подпише с крилото през януари, в случай че той получи по този начин нареченото " уведомление за премахване от тима ", а Барса се съгласи да го даде гратис.

" La carta de libertad " е документ, който приключва прибързано съдействието сред клуба и играча. Тази мярка не е равносилна на преустановяване на контракта, защото клубът продължава да изплаща заплатата на играча.

Въпреки това, " уведомление за премахване от тима " разрешава договаряния с други клубове за безвъзмезден трансфер. В този случай Дембеле, в случай че Барса даде зелена светлина, може да напусне гратис и да подпише контракт с Манчестър Юнайтед до юни. Но французинът най-вероятно не обмисля подобен вид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР