Бъдещето на Берое е заложено на карта. Министърът на енергетиката

...
Бъдещето на Берое е заложено на карта. Министърът на енергетиката
Коментари Харесай

Министърът на енергетиката с много лоши новини за Берое

Бъдещето на Берое е заложено на карта. Министърът на енергетиката Александър Николов разгласи, че ще спре метода на финансиране на клуба от страна на Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 ". Той е на мнение, че няма причина сдружението да подкрепя заралии, откакто финансовите резултати не го разрешават.

" Много дълго време Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " беше употребен за субсидиране на футболен клуб. Доколкото ми е известно, последните сходни начинания са се случвали преди към 30 години. Доста футболни клубове минаха през това да намират напълно естествени търговски решения за действието си. Няма каквато и да е причина, нито каквато и да е пазарна или финансова логичност, едно от сдруженията в най-тежко финансово положение да подкрепя спортна, футболна или какъвто и да е различен вид обществена активност, когато финансовите му резултати не го разрешават ", разяснява Николов.

" Дори това да продължи да се случва, то не би трябвало да се случва под Министерство на енергетиката, а, в случай че се наложи сходна стъпка, да се координира с Министерство на спорта.

Индиректно към нас и към екипа доближиха клюки, че това нещо ще докара до съществено разтърсване от обществен темперамент в съответния град. Бих желал да кажа, че българското население не е длъжно да прави сходен вид разноски, под формата на което и да е енергийно сдружение под шапката на БЕХ (Български енергиен холдинг) ", добави министърът на енергетиката.
" Стъпките, които са подхванати от страна на БЕХ за унищожаване на този разход, ще бъдат следвани ", сподели още Александър Николов.
Свързани вести Камубров поведе Берое за триумф над Славия, настигна по мачове Марин Бакалов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР