Бъдеща майка беше убита в събота сутринта и нейното недоносено

...
Бъдеща майка беше убита в събота сутринта и нейното недоносено
Коментари Харесай

Новородено бебе се вкопчва в живота, след като бременна майка загина в автомобилна катастрофа с полицай, който не е на работа

Бъдеща майка беше убита в събота сутринта и нейното недоносено бебе беше оставено вкопчено в живота, откакто колата, в която се намираха, беше ударена от -дежурен служител на реда от Тексас.

Катастрофата е станала малко след 2:30 ч. сутринта в събота на автомагистрала в Далас, съгласно офиса на шерифа на окръг Далас.

Chevy Malibu, пренасящ бременната в 7-ия месец Aquazia Kennedy, 19, и още двама спря в централната лента мигове преди да бъде блъснат от Jeep Wrangler.

Кенеди беше откарана по неотложност в болничното заведение в сериозно положение, само че умря, преди лекарите да родят първото й дете, малко момиченце, което тя към този момент беше кръстила Скай’Лин.

„ Бейби Скай съумя, само че е в сериозно положение и се държи за живота си, само че Аквазия пое последния си мирис малко преди да се роди щерка й “, написа скърбящото й семейство в акция за набиране на средства.

Кенеди, наречена с обич „ Нуски “ от фамилията си, беше отпразнувала 19-ия си рожден ден на Нова година и празненството си за разкрива...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР