Баба, която е оставена да живее в каравана, след като

...
Баба, която е оставена да живее в каравана, след като
Коментари Харесай

Баба, попаднала в капан, живееща в каравана, след като „загуби £31 000 от жилищния комплекс в Ливърпул“

Баба, която е оставена да живее в каравана, откакто загуби хиляди поради жилищния комплекс, споделя, че животът й е „ унищожен “.

Жулиет Игнатиев, на 64 година, от Саутпорт, влага £31 000 в апартамент за покупка чартърен като част от плана Kingsway House в Hatton Garden в центъра на Ливърпул. Тя възнамеряваше да се реалокира в Австралия, където в този момент живеят нейните деца и внуци, и планираше да живее от постъпленията от инвестицията си.

Но в този момент тя загуби всички пари, които влага. Проектът искаше да трансформира офис постройките в центъра на града в жилища. Групата е добре известна в Ливърпул с изкупуването на исторически здания и превръщането им в първокласни хотели, поръчкови места за сватби и жилища с празненства. Управляван е от екип брачен партньор и брачна половинка, Лорънс и Кейти Кенрайт, които банкрутираха предишния месец.

В сряда Службата за съществени измами разгласи, че организира следствие на машинация на стойност £140 милиона в групата Signature, като претърси три парцела и извърши ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР