Баба и внучка управляват три села в община Бобов дол.

...
Баба и внучка управляват три села в община Бобов дол.
Коментари Харесай

Уникална БГ история със секси баба и внучка й СНИМКИ

Баба и внучка ръководят три села в община Бобов дол. Елена Атанасова е четвърти мандат кметски наместник на Шатрово и Мали Върбовник, а 27-годишната й внучка Симона Тикбиюк встъпва първи мандат като кметски наместник на село Коркина.

Елена Атанасова
Младата жена е назначена на мястото на Любен Лазаров от ГЕРБ, доскорошен кметски наместник, някогашен боен, прецизира struma.bg.

27-годишната Симона е най-младият кмет в община Бобов дол и има упоритостта да реши казуса с безводието в селото и да асфалтира най-малко няколко улици през 4-годишния си мандат. Тя е фамилна, има две деца. Преди да бъде назначена за кметски наместник, е работила като касиер.


27-годишната Симона Тикбиюк
Младата кметица показа: “Назначена съм от няколко дни. Все още не съм навлязла в работата си като кметски наместник, само че разгадавам на баба Елена Атанасова да ми оказва помощ, до момента в който навляза в нещата. Основният проблем на Коркина е неналичието на вода. Първата ми задача е да реша този проблем”.

И село Бабино е с нов кметски наместник. На мястото на Марияна Иванова е назначена 33-годишната Нели Тунджарова, която е възпитател по обучение.

Преди да заеме поста кметски наместник, тя е работила в счетоводна къща в Бобов дол. Майка е на две деца.

Ето какво съобщи Тунджарова дни след назначението й: “Искам да обединя хората от селото, което наброява към 200 души. Да няма разделяне сред тях, с цел да има прогрес. Има доста работа за един кметски наместник, неналичието на вода, неасфалтирани улици...и още доста неща, които се надявам да подобря през този мандат”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР